Etusivu Uutuudet Nyt tarjouksessa! Uutiset Track-a-Sack Cocoi Oma asiakastili Yhteydenotto
Valitse tuoteryhmittäin
Brändit
Etsi verkkokaupasta
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tietosivut
Cocoi Shop Asiakastili
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Onya - juomapullot ja kassit / Cocoi Oy

Onyan perustaja Jon Brousson turhautui 80-luvulla kaupoissa asioidessaan, koska hänellä ei ollut koskaan mukana helposti kulkevaa varakassia, jota hän olisi voinut käyttää muovikassien sijasta. Näin idea Onyan muovikassin kaltaisista mutta kestävistä kasseista sai alkunsa. Jon aloitti kassien myynnin 5 vuotta sitten Australiassa ja vuosi sen jälkeen, hänen veljensä Dan Brousson Lontoossa.

Tähän mennessä Onya on valmistanut yli 750 000 kassia. Yhdellä Onyan kassilla korvaa jopa 1000 muovikassia. Onyan tavoite on kehittää innovatiivisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotta ihmisten olisi helpompi muuttaa tapojansa kertakäyttökulttuurista kestävämpiin kulutustottumuksiin. Onya on Ethical Junction, One Green Earth sekä Green Finder -järjestöjen jäsen. 

onya_kassit_mainos_01kierratys vaunukuva_onya_02onyan_logo selkakuva_02mainoskuva_onyasta_nettiin_01h2o_pullot_rannalla_01

Onya Orginal -kassit on valmistettu joko vahvasta laskuvarjokankaasta tai rPET kierrätetyistä muovipulloista. Kaikissa kassimalleissa on vakiona integroitu kuljetuspussi, varustettuna 15cm sulkunauhalla ja -renkaalla. Kassit kulkevat pienen kokonsa puolesta kätevästi aina mukana varakassina, arkena ja lomamatkoilla. Onya-kassiuseita eri värejä sekä kaksi kokoa, S ja M. Leveys 37cm, korkeus 46cm. Kuljetuspussi n. 8 x 7 cm. Big Onya -iso kassi: Leveys 47cm, korkeus 58cm. Kuljetuspussi n. 14 x 10 cm. 
image010_02image008_01 
Onya Side -olkakassit ovat tyylikäs vaihtoehto muovikasseille. Onya Side valikoimassa on malleja kaikenikäisille. Laukussa säädettävä olkahihna ja etutasku. Koko:12cmx40cmx35cm. Onya Back -päiväreppu kulkee mukananasi kaikkialle. Repussa on säädettävät olkaimet ja valmius mp3 soittimen kuulokejohdolle. Koko:12x28x42cm.
Molempia malleja saatavilla joko laskuvarjokankaalla tai rPET materiaalilla. 

  image007[1]h20

H2Onya auttaa sinut eroon ylihinnoitellusta pullotetusta vedestä. Pullota omat vetesi ja juomasi Onyan H2O juomapulloon. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu juomapullo on kestävä ja pitkäikäinen valinta. Juomapullo on helppo pestä ison pullonaukon johdosta. Juomapullosta ei liikene ylimääräisiä makuja juomiin ja on BPAsta vapaa.

Saatavilla herkullisilla metallinhohtoisilla väreillä sekä harjattuna (harjattu teräs). Tilavuusvaihtoehdot: 0,35l-1,2l. Juomanokkamallit kaiken ikäisille aina vauvoista vaariin: Silikonitutti vauvalle, juomanokka tutista eroon opetteleville lapsille, sporttinokka sormikahvalla, perinteinen urheilu juomanokka korkilla sekä kierrettävä korkki sulkurenkaalla.productimageonyadumpit

 

Onyan Dump it sisältää sulkurenkaalla varustetun säilytys/kuljetuspussin sekä kompostoituvia biopusseja. Täyttörullan kompostipusseilla täytät Onyan kuljetuspussisi aina uudelleen kun peruspakkauksen kompostipussit on käytetty loppuun.

producttitleonyadumpit 

Onyan kassit saatavilla Suomessa Cocoi:n verkkokaupassa, Cocoin yritysmyynnissä sekä jälleenmyyntikanavien kautta. Onyan kaikki tuottet ovat saatavilla myös yritysten omilla logoilla uudelleen brändättyinä!

image014_02Onyan Weight sisältää 5kpl tai 8kpl kestohedelmäpusseja sekä 1 säilytys-kuljetuspussin (nauhalla & sulkurenkaalla) Kestopussit on valmistettu läpinäkyvästä, hengittävästä harsokankaasta.

Ostoskori
0 kpl
TOP-tuotteet
ZOKKO Customoitu ZOKKO Customoitu
alkaen 0.00€
Taitettava QuickSit Istuin Taitettava QuickSit Istuin
15.98€
Luotettavat maksutavat

Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.