Koulun emäntä ja isäntä

Friggesbyn koulun emäntänä ja ensimmäisenä jooga-ohjaajana toimii Yogini Carita. Koulun isäntänä, talonmiehenä ja ”rehtorina” Folke.

Carita on opiskellut kauppatieteiden, informaatioteknologian, hankintojen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen lisäksi yli kymmenen vuotta kansainvälisissä koulutuksissa joogaa- ja meditaatiota (meditaatio opettaja Lontoo 2019), kundaliinijooga ohjaaja (Kundalini Research institute 1, 2020-2022), sointumaljakylpy- (2023) ja luontoyhteysohjaaja (2023) ja opiskelee parhaillaan RYT200 jooga-opettajaksi ja elämän mysteeriä.

Caritan visiona on, että Friggesbyn koulusta tulee yhteisöllinen hyvänolon ja onnellisen olemisen Suomalainen moderni ashram, jooga- ja retriittikeskus.

Koulun rehtori ja isäntä sähköinsinööri Folke pitää koulun virrat toiminnassa, Caritan jalat maassa ja hän vastaakin niin koulun, kuin emännän maadoittamisesta. Carita organisoi koulun vakiotunteja ja -kursseja.

Kurssivalikoimaan voit tutustua Kurssit ja tapahtumat sivulla. Tule pitämään omaa kurssia tai opettamaan viikkotunnilla. Ota yhteyttä!